Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

De Hoop test eerste hybride FSIV schip

LOBITH

Shipyard De Hoop heeft de proefvaart afgerond met het ms Karina (55 bij 9 meter), de eerste van een serie van zeven nieuw ontworpen hybride Fast Supply Intervention Vessels (FSIV) die De Hoop voor de Mexicaanse offshore-rederij Oceanografia bouwt.

1 / 1
De Hoop test eerste hybride FSIV schip

De Hoop test eerste hybride FSIV schip

De twee schroeven van de hybride Karina kunnen diesel direct of diesel elektrisch worden aangedreven. Diesel direct zorgen de twee 3516 Caterpillar hoofdmotoren (2350 kW bij 1800 toeren elk) voor een maximale snelheid van 21,3 knopen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook