Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Marine jaagt innovatie aan met vervangingsopdracht

Gorinchem

De Koninklijke Marine is nog steeds een belangrijke aanjager van innovaties in de maritieme sector. De Holland-klasse patrouilleschepen en het Joint Logistic Support Ship Karel Doorman zijn daar recente voorbeelden van.

1 / 1
Marine jaagt innovatie aan met vervangingsopdracht

Marine jaagt innovatie aan met vervangingsopdracht

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook