Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Groningen Shipyard Waterhuizen, buitenbeentje op een werfeiland

Waterhuizen

‘We zijn niet de mooiste scheepwerf van Groningen, maar hebben het wel druk.’ Het is een van de opmerkingen die directeur Arend Bijlsma van Groningen Shipyard uit Waterhuizen maakt tijdens een rondje over de werf.

1 / 3
Groningen Shipyard Waterhuizen, buitenbeentje op een werfeiland

Groningen Shipyard Waterhuizen, buitenbeentje op een werfeiland

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook