Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Xenofobie schaadt scheepsbouw’

Rotterdam

Hoe succesvoller een bedrijf, hoe moeilijker het wordt nieuwe ontwikkelingen te voorzien. Zo’n bedrijf gaat er veelal vanuit dat succesvolle producten succesvol blijven en baseert daar zijn toekomstverwachtingen op. Daardoor mist het eerder ‘step changes’, fundamentele veranderingen, dan nieuwkomers. Kodak, Nokia en de door de iPads ingehaalde notebooks van Asus zijn daar voorbeelden van.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook