Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Veka versterkt offshorepositie

WIERINGERWERF

De Veka Group ziet kansen in de offshore windturbinemarkt. Met de introductie van een nieuwe, grotere Multipurpose Catamaran 26, voor vervoer van serviceploegen en gereedschap naar windmolenparken, hoopt het concern een groter stempel op dit marktsegment te gaan drukken.

1 / 2
Veka versterkt offshorepositie

Veka versterkt offshorepositie

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook