Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Rolldock Star te water in Flensburg

FLENSBURG

Op de werf Flensburger Schiffbau-Gesellschaft (FSG) is 30 augustus het multifunctionele zwareladingschip Rolldock Star gedoopt en te water gelaten (151.5 x 25,4 meter). Het is het eerste schip uit een serie van twee ST klasse schepen voor het door Frans van Seumeren geleide RollDock uit Krimpen aan de IJssel.

1 / 3
Rolldock Star te water in Flensburg

Rolldock Star te water in Flensburg

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook