Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Familie Braeckman brengt mts Antibes in de vaart

WERKENDAM

Aalmoezenier Berhard van Welzenes heeft zaterdagmiddag 30 maart het motortankschip Antibes van Mario en Bianca Braeckman ingezegend. Met de doop van dit schip is opnieuw één van de 18 casco’s die een jaar geleden op de Blue Marlin uit China arriveerden afgebouwd bij Veka.

1 / 1
Familie Braeckman brengt mts Antibes in de vaart

Familie Braeckman brengt mts Antibes in de vaart

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook