Damen neemt Shipdock in Amsterdam en Harlingen over

Damen Shipyards Group is deze week eigenaar geworden van de bekende Nederlandse scheepsreparatiewerf Shipdock, een bedrijf waarvan de geschiedenis teruggaat tot 1877. Shipdock heeft reparatiewerven in Amsterdam en Harlingen.

Shipdock Harlingen

De werf zal zijn reparatie- en ombouwactiviteiten ongewijzigd voortzetten, waarbij Shipdock Harlingen zich richt op schepen tot 120 m en Shipdock Amsterdam op schepen tot 250 m. Bovendien behouden de medewerkers en de directie hun functie. De werf gaat hiermee op in de Damen Shipyards Group, die momenteel uit meer dan vijftig scheepswerven, reparatie- en ombouwwerven en aanverwante bedrijven bestaat.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer