Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Ook Noord Nederland wil verder onder TVM-paraplu

HEERENVEEN

De onderlinge scheepsverzekeraar Noord Nederland overweegt een nauwe samenwerking met TVM verzekeringen. Vorig jaar ging Schepen Onderlinge Nederland (SON) al op in de TVM groep.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Onderlinge schipper

    Ik had liever gezien dat ze samen met Oranje en EFM op zouden trekken dan heb je tenminste een mooie grote onderlinge verzekering van alle soorten schepen en nu zeggen ze zo mooi dat we ons inleggeld terug krijgen maar dat houdt dus ook in dat we geen onderlinge zijn maar een onderdeeltje van TVM

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook