Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Hoebée opent nieuwe dwarshelling tijdens Dordt in Stoom

DORDRECHT

Scheepswerf Hoebée in Dordrecht staat zaterdag 2 juni, tijdens het driedaagse evenement Dordt in Stoom, geheel in het teken van de opening van de nieuwe 150 meter lange dwarshelling door wethouder Jasper Mos (Economische Zaken en Verkeer en Vervoer te Dordrecht), Havenman van het Jaar 2011 Gerard Deen en presentator Victor Deconinck.

1 / 1
Scheepswerf Hoebée

Scheepswerf Hoebée

Maandenlang is hard gewerkt aan de innovatieve dwarshelling met een lengte van 150 meter, die plek biedt aan binnenvaartschepen met de grootste afmetingen. De helling heeft voldoende capaciteit om drie schepen tegelijkertijd te dragen. Het terrein van Scheepswerf Hoebée aan de Merwedestraat heeft een complete renovatie ondergaan en om het eindresultaat te laten zien is tevens op 2 juni van 10:00 tot 15:00 uur een Open Dag georganiseerd om relaties, omwonenden, stadgenoten en belangstellenden kennis te laten maken met het bedrijf.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (6)
 • robert van oeveren

  hallo martin .
  ik zal het voor jou wel even goed zetten .
  mijn schoonvader en ik zo beter.
  ik vondt het leuk om wat over de werf wat te zeggen ,waar vallen we over ze.
  en meneer ikke ik heb gelukkig GEEN van dat .
  ja alex er zitten ook zeiker tussen .

 • Alex

  Lekker relevant, die laatste twee reacties.
  Geef gewoon een reactie op het artikel.

 • ikke

  @ robert… ik ken je totaal niet.maar laat me raden je hebt een 135+ meter schip zeker?allen IK ben belangrijk!

 • Martin

  Beste Robert
  Het is niet::Ik en mijn schoonvader, maar; Mijn schoonvader en ik !

 • Robert van Oeveren

  het is mooie stuk werk .
  ik en mijn schoonvader hadden al een rondt leiding gehad op de werf .
  Het ziet er allemaal top uit .
  veel succes van deze kant gewenst .

 • Bert de Vries

  Alle succes gewenst, het ziet er geweldig uit!

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook