Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Maritime Awards Gala in Cruiseterminal Rotterdam

ROTTERDAM

De zevende editie van het Maritime Awards Gala wordt gehouden op 8 november 2012, in de Cruiseterminal te Rotterdam.

Tijdens het gala worden vijf maritieme prijzen uitgereikt, de VNSI Wim Timmersprijs, de HME Maritime Innovation Award, de KNVTS Schip van het Jaar Prijs, de KVNR Shipping Award en de HISWA Excellence Award.
Bedrijven kunnen aanwezig zijn op het Gala door middel van sponsoring. De kosten van een sponsortafel zijn 2750 euro. Organisator van het Maritime Awards Gala is de Stichting Maritieme Prijzen waarin Scheepsbouw Nederland, KVNR, KNVTS, NISS en HISWA zijn vertegenwoordigd. Hoofdsponsor is Stichting Nederland Maritiem Land.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook