Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Nog hoop voor Scheepswerf Grave

GRAVE

Er bestaat nog een kleine kans dat Scheepswerf Grave niet failliet gaat. Maar volgens curator Remco Michielsen is dat geheel afhankelijk van de medewerking van de gemeente Grave.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (4)
 • Matje Nuijen

  Niemand heeft(op dit moment) nog zijn ontslag gekegen, maar dat is een kwestie van tijd, omdat de ambtelijke molen(als zij al mee willen werken)niet zo snel werkt. Op vrijdag wordt er zowiezo niet gewerkt, waardoor belangrijke afspraken (nog) niet bekend waren op het gemeentehuis. De coalitie, waarin een al eerder falende wethouder zit, ziet nu de kans om i.s.m. het college hun gram te halen en de Scheepswerf weg te krijgen.
  Sluwe zet van de wethouder was, nog ff snel een (niet relevant, maar uiterst belangrijk))regeltje toe te voegen aan art. 16.1.2. uit hoofdstuk 2 vanhet BP Centrum Grave. De volgende detailleringen van de bestemmingsomschrijvingen zullen waarschijnlijk zijn voor de bakker, slager en de bloemist. Niet meer als 10 broodjes in een zak, Geen worst langer als 53 cm en niet meer als 25 rozen in een boeket.
  Het ergste van alles is echter, dat zulke mensen er ook nog mee weg komen. 60 personen zonder werk, een bedrijf ten gronde, de inwoners van grave belazerd(zij zullen het gelag betalen).
  DUS ontslaan zo’n college en die arrogante zelfverrijkende coalitieleden uit de raad(wie de schoen past trekt hem aan)nooit meer een stem geven bij de verkiezingen.

 • ferdi

  Geef ons het werk terug dan hoeven wij niet naar de WW3

 • Jos

  Voorbeeld zie ik bij onze zuiderburen. Soepel en pragmatisch te werk . WERK wethouder. Daar draait het om. Verlaat uw kraal / tipi en neem waar wat er buiten uw dorp gebeurd. Nederland is geen eiland. Het roer m,oet om in het beleid. Terug met de Oud Hollandse koopmans geest.

 • Rens

  En meneer van Kessel heeft gelijk. Dadelijk gaat er zo`n geraniumteler in beklag en kun je stoppen met bouwen. Met alle finaciele gevolgen van dien.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook