Nog hoop voor Scheepswerf Grave

Er bestaat nog een kleine kans dat Scheepswerf Grave niet failliet gaat. Maar volgens curator Remco Michielsen is dat geheel afhankelijk van de medewerking van de gemeente Grave.

De curator vindt, evenals werfdirecteur Robert van Kessel, een gedoogconstructie voor Scheepswerf Grave geen optie. Dit aanbod deed de gemeente om het mogelijk te maken eenmalig twee passagiersschepen van 135 meter te bouwen. Van Kessel vroeg daarop echter uitstel van betaling aan. Het personeel kreeg ontslag. Van Kessel eist een structurele oplossing voor de werf. Hij wil ook in de toekomst 135-meterschepen kunnen blijven bouwen. 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer