Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Hoebée bouwt nieuwe dwarshelling

DORDRECHT

Scheepswerf Hoebée in Dordrecht legt momenteel de laatste hand aan een 150 meter lange en 41 meter brede dwarshelling. De helling is geschikt voor schepen van 15 tot 150 meter, met breedtes van 5 tot 25 meter en een maximaal gewicht van 4200 ton.

1 / 2
Hoebée bouwt nieuwe dwarshelling

Hoebée bouwt nieuwe dwarshelling

Kooiman Groep speelt in op schaalvergroting scheepvaart

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (6)
 • Oskar

  Vader pijpenbak is helaas enige jaren geleden overleden. maar heeft tot zijn dood op een houten tankerspits gevaren, dat was de H.T.S Nooit gezonken 7

 • Harm

  “zoon pijpenbak” leuke uitdrukking.

  Is er ook nog een “vader pijpenbak” ?

 • Fred Flinstone

  “zoon pijpenbak” leuke uitdrukking , volgens mij weet ik wie dat is.

 • h stolk

  Zat zaterdag 14 april in de kraan van Hoebee toen het plots donker werd!! Wat bleek,ene schipper B van Nes kwam de haven binnenvaren met de Vinotra 10!!! Was heel gaaf,bedankt schipper!!! PS: tot de OPEN DAG 2 juni 2012!!!

 • cees

  vinotra 10 daar zat john toch op ?

 • bas.v.nes

  wij zijn zaterdag 14 april s morgens de eerste merwehaven binnen gelopen om stiekem te gaan kijken of het wel paste met de vinotra 10, nou geen enkel punt, bij de supermarket lag het werk stil want zoon pijpenbak was daar nog nooit naar binnen gelopen. fam kooiman het ziet er keurig uit zeker voor de toekomst, wij wensen jullie veel succes met deze nieuwe mijl paal.eindelijk weer eens wat positiefs voor de binnenvaart van harte joke en wim. de mannen van de vinotra 10 bas

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook