Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Reders botsen met scheepsbouwers

ROTTERDAM

De Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders (KVNR) is tegen een nieuwe tijdelijke fiscale regeling om investeringen in de bouw van nieuwe schepen aantrekkelijker te maken. De redersvereniging vreest dat dit de overcapaciteit in de scheepvaartsector nog verder vergroot. Scheepsbouw Nederland is voor zo’n fiscale stimulering, omdat die Nederlandse werven veel extra orders oplevert.

1 / 1
Reders botsen met scheepsbouwers

Reders botsen met scheepsbouwers

Werven willen nieuwbouworders, reders wijzen op overcapaciteit

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • J.J. Blok

    Nu et is geen vechten maar een duidlijke oorlog. Vaak oorzaak is niet denken. Vaak is de oorzaak er worden maatschappijen gefinancierd die geheel al naar de klote zijn. Maar iemand die wel weet wat ze willen doen en ook klopt wordt door de bagger die er is aan de kant gezet. Ik weet dat zulke wel geld verdienen omdat ze precies weten wat er scheelt in de bedrijven.

  • *

    Dat wordt een flink robbertje vechten in het Maritime Power House!

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook