Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Financiering voor grootste order IHC Merwede gedekt

KRIMPEN A/D IJSSEL

Op de werf van IHC Merwede in Krimpen aan den IJssel reikte Atradius Dutch State Business de omvangrijkste werkkapitaalpolis ooit uit namens de overheid. Met dit werkkapitaal kan IHC Merwede aan de slag met de bouw van twee pijpenleggers voor het Maleisische bedrijf SapuraCrest, die onderdeel uitmaken van de recente offshore orders ter waarde van 450 miljoen euro.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook