Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Nederland in top van productie superjachten

AMSTERDAM

Nederland behoort wederom tot de wereldwijde top van de productie van superjachten (jachten groter dan 30 meter). Italië staat op nummer één, Nederland volgt daar vlak achteraan. De totale orderportefeuille van 2012 bestaat wereldwijd uit 423 jachten groter dan 30 meter. Dit blijkt uit onderzoek van The Superyacht Annual Report.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
 • henk

  en zo lost het probleem zichzelf op

 • jacob m.

  En…
  in, ook deze wereld, sterven er 300 kinderen,
  per uur.
  Elk uur, elke dag:
  vanwege de honger….

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook