Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Damen helpt Sensation weer op pad

SCHIEDAM

Het containerschip Sensation, dat in de nacht van 16 op 17 januari een scheur van 10 meter opliep na een aanvaring met een Duits binnenvaartschip, heeft na een dokking van twee weken haar routine hervat. Volgens projectmanager Daan Langezaal van Damen Shiprepair Rotterdam heeft het breekschot het schip voor zinken behoed.

1 / 1
Damen helpt Sensation weer op pad

Damen helpt Sensation weer op pad

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • VRM marine

    dat hebben ze snel gedaan!

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook