Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Nieuwe zeesleper voor Fairplay

HAMBURG/MANGALIA

Fairplay Towage in Hamburg heeft voor de tweede keer dit jaar de beschikking gekregen over een nieuwe zeesleper. Nadat in juni de Fairplay-33 de vloot was komen versterken, gebeurde dit nu met zusterschip Fairplay-32. Beide trekpaarden zijn gebouwd op de Daewoo-werf in het Roemeense Mangalia.

1 / 1
Nieuwe zeesleper voor Fairplay

Nieuwe zeesleper voor Fairplay

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook