Amulet is KNVTS Schip van het Jaar 2011

Bij de zesde editie van het Maritime Awards Gala zijn donderdagavond vijf prestigieuze awards uitgereikt. De VNSI Timmersprijs werd gewonnen door Bart van Oers. IHC Merwede won de HME Maritime Innovation Award met het Spudguard Systeem. VOF Amulet kreeg de KNVTS Schip van het Jaar Prijs voor hun ‘bijzonder zuinig en milieuvriendelijk binnenvaartschip’. De KVNR Shipping Award ging dit jaar naar Dockwise Shipping. De KVNR beloonde bovendien Stichting ProSea met een eervolle vermelding. De winnaar van de HISWA Excellence Award – jachtbouwer Dick Boon – was al eerder bekendgemaakt.

Winnaars Maritime Awards

Thecla Bodewes opent met het gala de eerste editie van de Maritime Week

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Amulet is KNVTS Schip van het Jaar 2011 | Schuttevaer.nl

Amulet is KNVTS Schip van het Jaar 2011

Bij de zesde editie van het Maritime Awards Gala zijn donderdagavond vijf prestigieuze awards uitgereikt. De VNSI Timmersprijs werd gewonnen door Bart van Oers. IHC Merwede won de HME Maritime Innovation Award met het Spudguard Systeem. VOF Amulet kreeg de KNVTS Schip van het Jaar Prijs voor hun ‘bijzonder zuinig en milieuvriendelijk binnenvaartschip’. De KVNR Shipping Award ging dit jaar naar Dockwise Shipping. De KVNR beloonde bovendien Stichting ProSea met een eervolle vermelding. De winnaar van de HISWA Excellence Award – jachtbouwer Dick Boon – was al eerder bekendgemaakt.

Winnaars Maritime Awards

Thecla Bodewes opent met het gala de eerste editie van de Maritime Week

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer