Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Maritieme Week: spotlights op maritieme sector

Zoetermeer

Van 3 tot en met 12 november 2011 vindt de eerste editie van de Maritime Week plaats. Met een landelijke campagne worden de schijnwerpers ruim een week op de maritieme industrie gericht. De kick-off is tijdens het Maritime Awards Gala op donderdag 3 november in Studio 21 in Hilversum.

1 / 1
Maritieme Week

Maritieme Week

Tijdens de Maritime Week kunnen jongeren en het grote publiek met eigen ogen zien en ervaren wat de opleidings- en carrièremogelijkheden binnen de maritieme industrie zijn. Maar ook voor maritieme bedrijven zijn er tal van activiteiten door heel Nederland. Behalve het Maritime Awards Gala vindt Europort tijdens de Maritime Week plaats. Daarnaast zijn er seminars en zetten maritieme bedrijven hun deuren open.
De Maritime Week is een initiatief van Scheepsbouw Nederland en wordt in samenwerking met onder andere Stichting Nederland Maritiem Land, Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders, HISWA Vereniging, Vereniging van Waterbouwers en Onderwijs Centrum Binnenvaart georganiseerd. Damen Shipyards Group, IHC Merwede, Keppel Verolme en MARIN zijn sponsor van de Maritime Week.
Een aantal van de activiteiten die tijdens de Maritime Week georganiseerd worden:

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook