Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Rotterdamse doopt revolutionair schip in Drenthe

MEPPEL

De nieuwbouwtanker Copenhagen (110 x 11,45 meter, 3150 ton, 3800 kuub), gebouwd door Scheepswerf De Kaap, is dinsdag in Meppel gedoopt door ir Thessa Menssen, Chief Operating Officer van Havenbedrijf Rotterdam.

1 / 3
Doop Copenhagen

Doop Copenhagen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (3)
 • bartje

  Dus via een omweg de stuwkracht overbrengen geeft een energie besparing van 30%VREEMD.
  Wie het niet geloofd is ook een Mens

 • rob

  Goed zo,nog een dubbelwander erbij.Goed voor onze vrachten.

 • Gerard

  Het is niet correct dat die 30% brandstofbesparing, voor zover die waar zou zijn of bewezen is, de reden is tot het verkrijgen van de Green Award. Dat heeft er feitelijk niets mee te maken. Naar mijn mening kan ieder nieuw schip met CCR II en gecerticeerde schroefassen (maar die heeft deze niet?) en wat andere poespas zoals lekbakken e.d. tot een Green Award leiden.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook