Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Scheepsbouw buffelt zich door crisis

SLIEDRECHT

‘Omzet en werkgelegenheid in de Nederlandse Scheepsbouwindustrie zijn in 2010 redelijk op peil gebleven’, zei voorzitter Sjef van Dooremalen op de vorige week gehouden jaarvergadering van Scheepsbouw Nederland. ‘Tot nu toe lukt het werven om net op tijd een nieuwe order binnen te slepen, maar het is wel buffelen.’

1 / 3
Orderportefeuille zeeschepen

Orderportefeuille zeeschepen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • W

    Hoezo overcapaciteit we hebben het water aan de lippen en maar door bouwen. Stop er nu eens mee of kom met een fatsoenlijk voorstel zodat wij ervaren zeelieden (25jaar actief in de zeevaart)onze koppen boven water kunnen houden.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook