Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Scheepswerf Den Breejen mag niet meer afbouwen in gemeentehaven

HARDINXVELD-GIESSENDAM

Scheepswerf Den Breejen in Hardinxveld-Giessendam mag geen schepen meer repareren of afbouwen in de gemeentehaven van Hardinxveld-Giessendam. Dat heeft de Raad van State beslist in het beroep dat de scheepswerf had aangespannen tegen de provincie Zuid-Holland, die de werf met een dwangsom dreigde.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (5)
 • frank

  ja ik vindt ook dat dit anders kan zero tolerantie dat is met name nij intrgratie wel anders gebleken jammer
  voor de hardt werkende ondernemer en personeel ik zou zegge bouwe maar

 • JHAGM Sneuf van Toetellaere

  Dit is weer iets voor die Rode Raad van State:
  als overbetaald pensionado is het makkelijk praten
  En het is nog steeds die rare kleur rood
  die slaat alle werkgelegenheid dood
  jammer, ook voor onze jonge nazaten
  Heer Den Breejen bel even met Urk:
  daar zoeken ze nog zo\’n hardwerkende schurk.
  Ze graven zo een buitendijkse haven
  en willen de windmolens begraven
  dan kan VBerhagen doorgaan met zijn gesnurk

 • nederlander

  gewoon sluiten die hap, iedereen in de ww, hatsikidee. dan alles platgooien en appartementen erop met grijze postduiven er in, die overal last van hebben en wellicht ook de vaart op de rivier kunnen laten stillegegen. Nederlanders schaamt u !!!!!!!!!!!!!!!!1

 • Robert Delhaye

  We mogen dan wel een regering PVV-VVD-CDA hebben, het probleem is dat links momenteel bezig is alles dat maar enigszins naar kapitalisme of gezond verstand ruikt te dwarsbomen. Van de “rechterlijke macht” in Nederland hoeven we al helemaal niets te verwachten, dat zijn een combinatie van GroenLinks, D66 en logebroeders, kortom de zelf verklaarde (rood-linkse) intellectuelen.

 • Hagens

  Werken is in Nederlamd geen gunst meer maar een straf, overal worden we weggepest, en nu ze de binnenvaart aan de stroomkasten hebben door de veel te dure verkochten appartementen, moeten ze weer een ander slachtoffer vinden.
  Mens wie heeft daar last van lawaai, its overdag, er is een hoge dijk die als geluidswal dient.
  Beseft de gemeente ook wel hoeveel werkgelegenheid hier mee gepaard gaat, en dat dit een bedrijf is van Vader op Zoon en dito met de medewerkers.
  Begrijp me goed, ik heb er niets op tegen dat gemeentes bepaalde voorwaarden opleggen, maar dan wel met aanvaardbare oplossingen komen, zoals de haven uitbreiden, of een locatie naast de deur, kennelijk is er behoefte aan een grotere natte infrastructuur, bouw daar aan.
  Ik persoonlijk wordt een beetje ziek van dat pesten van een hardwerkende ondernemer die zijn energie ergens anders in moet en wil steken dan zich iedere keer te verdedigen tegen een overheid.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook