Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Huizinga beantwoordt scheepsbouwvragen

DEN HAAG

Staatssecretaris Tineke Huizinga van Verkeer en Waterstaat heeft deze week de vragen beantwoordt die Kamerlid Ernst Cramer stelde over de keuringseisen van de Inspectie voor Verkeer en Waterstaat (IVW). Hij vond dat de eisen niet zijn ingesteld op nieuwe ontwikkelingen in de scheepsbouw. Duurzame, innovatieve schepen die in Nederland worden gebouwd, komen daarom vaak onder buitenlandse vlag te varen. Aanpassing aan de Nederlandse regels zou ze veel duurder maken.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook