Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Werkendammers nemen Jongert over

WIERINGERWERF

Scheepsbouwbedrijven VeKa en Werkina in Werkendam en David Hart Vastgoed (DHVG) uit Schiedam, nemen, met steun van de Rabobank, de internationaal bekende jachtwerf Jongert over. De in Wieringerwerf gevestigde werf bezweek eind mei onder een door verliesgevende projecten veroorzaakte schuldenlast.

1 / 1
Werkendammers nemen Jongert over

Werkendammers nemen Jongert over

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook