Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Nieuwbouw fors duurder door prijsstijging ijzererts

DEVENTER

De verdubbeling van de prijzen van ijzererts, die onlangs bekend werd gemaakt, zal gevolgen hebben voor de scheepsbouw. De prijzen van schepen zullen, afhankelijk van de hoeveelheid verwerkt staal in een schip, stijging met tien tot vijftien procent. Dat verwacht bestuursadviseur Ruud Schouten van de Nederlandse scheepsbouwersvereniging VNSI.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook