Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Ship-e Maritieme Installaties zet alles opzij voor noodhulp

HOORN

Terwijl de Coronacrisis zijn sporen begint na te laten op de arbeidsmarkt zoeken ze bij scheepselektrotechnisch bedrijf Ship-e Maritieme Installaties juist mensen. Er zijn zoveel opdrachten dat er per direct plaats is voor één of zelfs meerdere vakmensen. Het bedrijf wil groeien, maar wel in een rustig tempo.

1 / 1
Ship-e Maritieme Installaties heeft de KNRM als klant. 'De uitrusting van een reddingboot moet aan de allerhoogste eisen voldoen. De schepen van de KNRM varen uit als anderen de haven opzoeken.’ (Foto Ship-e Maritieme Installaties)

Ship-e Maritieme Installaties heeft de KNRM als klant. 'De uitrusting van een reddingboot moet aan de allerhoogste eisen voldoen. De schepen van de KNRM varen uit als anderen de haven opzoeken.’ (Foto Ship-e Maritieme Installaties)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(Bart Oosterveld)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook