Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Schuttevaer met zustertitels op Europort stand 4109

ROTTERDAM

De vier maritieme titels van uitgeverij ProMedia – Schuttevaer, Nieuwsblad Transport, SWZ|Maritime en Mainport Magazine – presenteren zich tijdens Europort op de gezamenlijke stand 4109.

1 / 1
Schuttevaer met andere ProMedia-titels (en het Schip van het Jaar) op Europort stand 4109 (Foto Dirk van der Meulen)

Schuttevaer met andere ProMedia-titels (en het Schip van het Jaar) op Europort stand 4109 (Foto Dirk van der Meulen)

Bij de dubbeldikke Schuttevaer Europort-editie verscheen vrijdag 1 november (nummer 44) nog een extra Europort Special, die in een tot 18.000 exemplaren verhoogde oplage ook bij de andere maritieme titels van ProMedia werd gevoegd en ook als pdf te downloaden is.

Op stand 4109 kunnen bezoekers aan de beurs Europort een gratis exemplaar afhalen. Vanaf woensdag 6 november is ook de nieuwste Schuttevaer-editie (nummer 45) op de stand voor iedereen beschikbaar, evenals de laatste nummers van Nieuwsblad Transport, SWZ|Maritime en Mainport Magazine (zolang de voorraad strekt).

Als speciale Europort-actie is er een voordelig Schuttevaer-proefabonnement voor een vrijblijvende kennismaking met Schuttevaer als krant en online.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook