Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

Pon Power Repair Options: hergebruik onderdelen bij motorrevisie

PAPENDRECHT | Pon Power heeft special voor klanten in de binnenvaart een nieuwe, extra revisieservice ontwikkeld: Repair Options. Deze nieuwe dienst, die per direct beschikbaar is, biedt reders en kapiteins de mogelijkheid bij een revisie van hun Caterpillar motor originele componenten die nog in goede staat zijn, te hergebruiken.

1 / 1
Pon Power Repair Options: hergebruik onderdelen bij motorrevisie

Pon Power Repair Options: hergebruik onderdelen bij motorrevisie

Met deze optie haalt de klant dus het maximale uit de motor en de daarin werkzame componenten, tegen lagere kosten dan wanneer de onderdelen vervangen zouden worden. Bovendien voorkomt deze optie kosten door stilstand, omdat een revisie die anders wellicht uitgesteld zou worden nu toch gedaan kan worden.

Onzekerheid

Peter Middelkoop en Dirk Verboom, beide accountmanager Service Binnenvaart bij Pon Power, leggen uit: ‘In de Nederlandse binnenvaart heerst onzekerheid over de naderende strengere milieu-eisen. Deze onzekerheid heeft schippers in een vervelende houdgreep. Het is lastig om kostbaar onderhoud zoals een revisie te plannen als je niet weet of het de investering wel waard gaat zijn.

‘Je weet nu immers nog niet of de motor straks aan de aangescherpte milieu-eisen zal gaan voldoen. Juist voor deze klanten is Repair Options een mooie oplossing. Het is een voordelig alternatief voor een revisie met nieuwe onderdelen. En omdat Pon Power instaat voor de kwaliteit van de hergebruikte onderdelen, verlenen we daar ook garantie op.´

Duurzaam, voordelig, efficient

Door het hergebruiken van nog goed functionerende componenten en de garantie daarop is Repair Options duurzaam, voordelig en efficiënt. Deze optie is beschikbaar voor waterpompen, cilinderkoppen, turbo´s, oliepompen, brandstofpompen en regulateurs.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook