Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

Holland Fisheries Event: VG Software Design

VG-Visserij is een toonaangevend pakket wanneer het gaat om de administratieve afhandeling van de besommingen en met name de deelloonberekening voor de deelvissers. Het pakket is zeer compleet, maar daardoor niet minder gebruiksvriendelijk.

1 / 1
Holland Fisheries Event: VG Software Design

Holland Fisheries Event: VG Software Design

Stand A1
Het levert de gebruiker naast veel gemak en overzicht, zeker tijdwinst en daarmee dus ook automatisch een besparing op. Iedere gebruiker kan zelf bepalen of hij of zij de vangst in detail wil uitsplitsen of in totalen wil registreren. Het voordeel van detailregistratie (gewicht per vissoort) is dat in dat geval op de achtergrond een quota-administratie kan worden gevoerd.

Per vissoort kunnen verschillende componenten worden geregistreerd, zodat gedurende het jaar op elk moment kan worden bekeken wat de stand van zaken is. Het pakket van VG Software Design bevat diverse rapportages zodat alle cijfers op eenvoudige wijze inzichtelijk kunnen worden gemaakt.

De ontwikkeling van het pakket staat ook niet stil. Zo is het sinds kort mogelijk om te koppelen met bepaalde financieel  administratiepakketten en kan een file worden aangemaakt die bij het invoeren van een IB47-aangifte kan worden ingelezen.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook