Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Holland Fisheries Event: Koltec Drytech

Sinds 2013 levert Koltec Drytech handschoenendrogers en jassendrogers aan de visserij op de schepen en aan de visverwerkende bedrijven. Met gepaste trots kijken wij terug op afgelopen vijf jaar. Veel vissermannen ervaren dagelijks gemak van droge handschoenen en jassen.

1 / 1
Holland Fisheries Event: Koltec Drytech

Holland Fisheries Event: Koltec Drytech

Stand D12

Al onze drogers zijn gebaseerd op het principe van heel veel lucht in de handschoenen te blazen waardoor deze drogen tot in de vingertoppen. Ook de jassendroger werkt op deze manier. Luchtcirculatie met heel weinig warmte is de beste en snelste manier om te drogen. Bovendien kost het verplaatsen van lucht veel minder energie dan het verwarmen van lucht. Voeg daar ozon aan toe, die wordt gevormd doormiddel van een speciale lamp, dan droogt het materiaal op een hygiënische wijze én wordt alle stank verwijderd.

Langzamerhand kunnen we zeggen dat ruim de halve visserijvloot in Nederland en België is voorzien van de Drytech Jacker Combi, de Drytech Glove 10 Power en/of de Drytech Jacker 5 Power, of een variatie daarop.

Afgelopen halfjaar hebben wij de volgende schepen mogen voorzien van een Drytech droger: H144, FD157, WR12, WR212, GO1,UK46, BRA7, Z548, TX14, TX38, Z39, TX94, LT43 en SL42.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook