Stuur uw Europort productnieuws voor de Schuttevaer Beursspecial

Bent u exposant op Europort 2017? Plaats dan gratis uw productnieuws in de Schuttevaer Beursspecial!

Stuur uw Europort productnieuws voor de Schuttevaer Beursspecial

Deze special, met noviteiten over de beurs Europort 2017, wordt verspreid met een verhoogde oplage onder de lezers van Schuttevaer, beursbezoekers én standhouders. Wist u dat er op Europort meer dan 30.000 bezoekers afkomen?
De special verschijnt op 3 november 2017.

Productnieuws gratis plaatsen

Als u exposeert op Europort 2017 heeft u de mogelijkheid om productnieuws bij Schuttevaer aan te leveren. Dit zal gratis geplaatst worden in de special Europort 2017. Inleveren is verlengd en kan nu nog tot 11 oktober. De beschikbare ruimte is niet oneindig, vol=vol!
Lees onze mail aan Europort standhouders voor alle bijzonderheden.