Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

Observator Vision

In de scheep- en binnenvaart zorgt Observator Vision voor een helder en duidelijk zicht tijdens zon en regen. Voor schepen is het van groot belang om onder alle weersomstandigheden goed zicht te hebben en te behouden.

1 / 1
Observator Vision

Observator Vision

  • Maritime Industry, Stand 451

Goed zicht tijdens regen, sneeuw of hagel? Kies uit het ruime assortiment ruitenwissers en toebehoren: pantograaf, pendulum en straightline ruitenwissers, slingerruiten, bedieningspanelen en losse onderdelen als armen en bladen. Voor elk schip heeft Observator Vision een passende oplossing. De ruitenwissers zijn in verschillende types en maten verkrijgbaar.

Zonwering

Overlast van zonlicht en warmte tegengaan? Visi-Plus zonwering, de eigen zonweringlijn, is de juiste oplossing. Naast schepen, cabines en controlekamers heeft Observator ook een product dat zeer geschikt is voor kantoren en woningen. De zonwering is verkrijgbaar in diverse modellen met verschillende soorten folies en bedieningsmogelijkheden.

Nieuw kantoor

Met de verhuizing van het bedrijf van Ridderkerk naar Dordrecht eind 2016 werd in het nieuwe bedrijfspand een grote ruimte ingericht voor de productie. Ook een nieuwe snijtafel werd in gebruik genomen voor het vervaardigen van zonwering. Deze nieuwe tafel biedt vele voordelen.

Ontwikkelen, inmeten, monteren en repareren wordt door onze eigen servicemonteurs gedaan. Door onze kennis kan Observator Vision de beste oplossingen bieden op het gebied van ruitenwissers en zonwering. Observator Vision levert maatwerk.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook