Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Reintjes bouwt scheve koppeling

HAMBURG – Tandwielkasten en keerkoppelingenbouwer Reintjes uit Hameln heeft een keerkoppeling ontwikkeld met een horizontale ingaande as en een onder een hoek van 8 tot 10 graden schuin omlaag wijzende uitgaande as. De zogeheten Down-Angle-koppeling werd voor het eerst gepresenteerd op de SMM in Hamburg.

1 / 2
Reintjes bouwt scheve koppeling

Reintjes bouwt scheve koppeling

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook