‘Zwets bestaat nog steeds’

WERKENDAM Wild-West verhalen noemt commercieel manager Ceylan Duzdusen van Zwets pompen uit Werkendam de verhalen die in de binnenvaart rondgaan dat zijn bedrijf failliet zou zijn. ‘De binnenvaart kan nog altijd bij ons terecht’, zegt Duzdusen die Zwets nieuw leven wil inblazen.

Zwets levert al meer dan dertig jaar pompen van Desmi aan de binnenvaart. ‘Zwets kwam ongeveer acht jaar geleden bij de SKB-Group’, vertelt Duzdusen. ‘Maar we horen regelmatig van schippers dat ze verbaasd zijn dat we nog bestaan. We hebben zelfs nieuw personeel, twee man die het aanspreekpunt naar buiten moeten worden. In totaal werken we nu met zeven man bij Zwets. Met de vernieuwing van het personeel zijn we klaar voor de toekomst en willen we Zwets een boost gaan geven.’

Zwets pompen is een 100% dochter van de SKB-Group welke haar eigen activiteiten piping, construction, repair en engineering op 1 januari 2014 heeft ondergebracht in SKB-Group BV. (EvH)

‘Zwets bestaat nog steeds’ | Schuttevaer.nl

‘Zwets bestaat nog steeds’

WERKENDAM Wild-West verhalen noemt commercieel manager Ceylan Duzdusen van Zwets pompen uit Werkendam de verhalen die in de binnenvaart rondgaan dat zijn bedrijf failliet zou zijn. ‘De binnenvaart kan nog altijd bij ons terecht’, zegt Duzdusen die Zwets nieuw leven wil inblazen.

Zwets levert al meer dan dertig jaar pompen van Desmi aan de binnenvaart. ‘Zwets kwam ongeveer acht jaar geleden bij de SKB-Group’, vertelt Duzdusen. ‘Maar we horen regelmatig van schippers dat ze verbaasd zijn dat we nog bestaan. We hebben zelfs nieuw personeel, twee man die het aanspreekpunt naar buiten moeten worden. In totaal werken we nu met zeven man bij Zwets. Met de vernieuwing van het personeel zijn we klaar voor de toekomst en willen we Zwets een boost gaan geven.’

Zwets pompen is een 100% dochter van de SKB-Group welke haar eigen activiteiten piping, construction, repair en engineering op 1 januari 2014 heeft ondergebracht in SKB-Group BV. (EvH)