Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Linssen Yachts neemt nieuwe productieruimte voor interieurbouw in gebruik

Linssen Yachts BV heeft in Echt, op ongeveer tien kilometer van de werf in Maasbracht, het vorig jaar van Westrom aangekochte bedrijfsterrein van 1,2 ha met 5.900 m2 hallen in gebruik genomen voor de afdeling interieurbouw. Op dit moment wordt 3.800 m2 gebruikt voor de bouw van de interieurmodules.

1 / 1
Linssen Yachts neemt nieuwe productieruimte voor interieurbouw in gebruik

Linssen Yachts neemt nieuwe productieruimte voor interieurbouw in gebruik

In Echt is een geavanceerde productielijn opgezet waar de prefabricatie van interieurmodules op efficiënte wijze kan plaatsvinden. Geheel analoog aan de door Linssen in-house ontwikkelde Logicam-productietechnologie is bij de inrichting met name gelet op kwaliteitsbewaking, efficiency en een gestroomlijnd logistiek proces. De Homag twin-table CNC-portaalfreesmachine, het computergestuurde Homag Bargstedt-platenmagazijn, de Homag Brandt-kantenaanlijmmachine en diverse soorten randapparatuur zijn geïnstalleerd, getest en in gebruik genomen.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook