Column

Overal waar u vaart: van overstroming naar zoetwatertekort 

De waterstanden staan hoog voor de tijd van het jaar, maar we hebben sinds het najaar hoe dan ook weinig te klagen over watertekorten in Nederland. Het staat in schril contrast met waar we in de binnenvaart tegenaan lopen bij laagwater. Dat was namelijk onderwerp van gesprek in het overleg afgelopen week met de Deltacommissaris dat Koninklijke Binnenvaart Nederland (KBN) had in het kader van het Deltaprogramma.

Jean-Pierre Dubbelman
Jean-Pierre Dubbelman

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Overal waar u vaart: van overstroming naar zoetwatertekort | Schuttevaer.nl
Column

Overal waar u vaart: van overstroming naar zoetwatertekort 

De waterstanden staan hoog voor de tijd van het jaar, maar we hebben sinds het najaar hoe dan ook weinig te klagen over watertekorten in Nederland. Het staat in schril contrast met waar we in de binnenvaart tegenaan lopen bij laagwater. Dat was namelijk onderwerp van gesprek in het overleg afgelopen week met de Deltacommissaris dat Koninklijke Binnenvaart Nederland (KBN) had in het kader van het Deltaprogramma.

Jean-Pierre Dubbelman
Jean-Pierre Dubbelman

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer