Trackpiloot

Het wordt steeds veiliger op de rivier

Dankzij de komst van de trackpiloot wordt het steeds veiliger op onze vaarwegen. De techniek biedt ons als binnenvaartsector nieuwe perspectieven. Digitale innovaties hebben de toekomst en de ontwikkelingen gaan steeds sneller. De ontwikkeling van de trackpiloot verkeert in feite pas het beginstadium van alle noviteiten die ons nog te wachten staan.

COLUMN

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Het wordt steeds veiliger op de rivier | Schuttevaer.nl
Trackpiloot

Het wordt steeds veiliger op de rivier

Dankzij de komst van de trackpiloot wordt het steeds veiliger op onze vaarwegen. De techniek biedt ons als binnenvaartsector nieuwe perspectieven. Digitale innovaties hebben de toekomst en de ontwikkelingen gaan steeds sneller. De ontwikkeling van de trackpiloot verkeert in feite pas het beginstadium van alle noviteiten die ons nog te wachten staan.

COLUMN

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer