Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

[OPINIE] Doorzetten centrale brugbediening Haarlem is onomkeerbaar proces met grote risico’s

Schuttevaer publiceerde vorige week een artikel onder de kop ‘Binnenvaart kritisch over brugautomatisering Haarlem’. ‘Een kritische houding’, dekt de lading niet wat de ASV betreft. De ASV is mordicus tegen dit besluit, dat op drijfzand is gebouwd.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • M.L. Kroezen

    Dat heb je als bestuurders zonder verstand van zaken besluiten nemen voor een branche. Dan krijg je dit soort onkunde.

  • ignace

    Beste mevrouw Sunniva, Ga er maar vanuit dat de centrale bediening er komt. De lobby van diverse partijen die hier hun business model op hebben gebaseerd zullen daar wel voor zorgen. Indien men geen gewillig oor vindt in de gemeenteraad van Haarlem dan stapt men makkelijk naar een andere instantie die daar via ambtelijke wegen invloed op uit kan oefenen.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook