Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Van Oord sleept Iberdrola-contract voor Duits offshore windproject binnen

Rotterdam

Van Oord gaat voor de Spaanse energiemaatschappij Iberdrola aan de slag met het Baltic Eagle offshore windproject. De waterbouwer gaat niet alleen funderingen transporteren en installeren, maar neemt ook het kabelleggen voor zijn rekening.

1 / 1
Van Oord's hefschip Svanen. (Foto: Van Oord)

Van Oord's hefschip Svanen. (Foto: Van Oord)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook