Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Van Oord definitief geselecteerd voor Sofia windpark, Heerema ook betrokken

Rotterdam

Van Oord is eerder deze maand definitief aangewezen als engineering, inkoop, bouw en installatie-aannemer (EPCI) voor het leggen van fundaties en verbindingkabels voor het Sofia windpark in de Noordzee. Heerema Marine Contractors gaat voor het transport en de installatie van het hoogspanningsgelijkstroom (HVDC) omvormerstation voor Sofia zorgen.

1 / 1
Van Oord installatieschip. (Foto: Van Oord)

Van Oord installatieschip. (Foto: Van Oord)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook