Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

DEME sleept contract binnen voor windpark Hollandse Kust

Zwijndrecht

DEME Offshore gaat de boven- en onderbouw voor een tweetal onderstations van het offshore windpark Hollandse Kust transporteren en installeren. De platforms zijn bedoeld voor Hollandse Kust (noord) en Hollandse Kust (west Alpha). Het Belgische bedrijf zal ook de plaatsing van de rotsbescherming voor de installaties voor zijn rekening nemen.

1 / 1
Installatiewerk op zee door DEME Offshore. (Foto: DEME)

Installatiewerk op zee door DEME Offshore. (Foto: DEME)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook