Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Drijvend windmolenpark Kincardine opmaat naar meer voor Boskalis

Papendrecht

Ongeveer 15 kilometer uit de kust van het Schotse Aberdeen werkt Grupo Cobra aan het Kincardine-project, een van de eerste commerciƫle drijvende windmolenparken ter wereld. Boskalis is als transport en installatieaannemer betrokken bij het project. Schuttevaer spreekt met Managing Director Marine Services Steve Van Hulle over de ins en outs van de werkzaamheden.

1 / 1
Kincardine tow-out vanuit Rotterdam naar Schotland. Foto: Boskalis

Kincardine tow-out vanuit Rotterdam naar Schotland. Foto: Boskalis

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook