Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Fast Crew Supplier Damen met mobiele kranen te water

ANTALYA

De tewaterlating van de nieuwste Fast Crew Supplier 7011 Aqua Helix van Damen Shipyards in Turkije was 21 januari een speciale operatie, omdat de helling van de werf in Antalya niet beschikbaar is. Het schip werd in het water gelegd door twee mobiele kranen. Door de coronabeperkingen was het een sobere plechtigheid.

1 / 1
De nieuwste Fast Crew Supplier Aqua Helix moest op een ongebruikelijke manier te water worden gelaten. Omdat de helling op de werf van Damen Shipyards in Antalya buiten bedrijf is, werd het schip door twee mobiele kranen in het water gelegd. (Foto Damen) 

De nieuwste Fast Crew Supplier Aqua Helix moest op een ongebruikelijke manier te water worden gelaten. Omdat de helling op de werf van Damen Shipyards in Antalya buiten bedrijf is, werd het schip door twee mobiele kranen in het water gelegd. (Foto Damen) 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook