Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Huisman Equipment mag kraan leveren voor OIM Wind

Schiedam

Huisman Equipment mag een nieuwe Leg Encircling Kraan (LEC) leveren. Het kraanconcept moet door de Chinese werf Yantai CIMC Raffles Offshore worden geïnstalleerd op het installatieschip BT-220IU van het in Oslo gevestigde bedrijf OIM Wind.

1 / 1
Huisman Equipment mag  een nieuwe Leg Encircling Kraan (LEC) leveren. Foto: Huisman

Huisman Equipment mag  een nieuwe Leg Encircling Kraan (LEC) leveren. Foto: Huisman

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook