Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Klokkenluider smeergeldaffaire SBM Offshore gearresteerd

AMSTERDAM

De voormalige medewerker van SBM Offshore die een smeergeldaffaire bij de oliedienstverlener aan het licht bracht, Jonathan Taylor, is in Kroatië gearresteerd. Dat bevestigt zijn Nederlandse advocaat na berichtgeving van De Telegraaf.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • otterbolus

    Smeergeld is in deze sector helemaal niet ongebruikelijk.
    Dat Taylor vast zit is nog niet zo erg (voor hem overigens waarschijnlijk wel).
    Wat ik wel erg vind is dat in dit soort situaties een eerlijke procesgang waarschijnlijk achterwege blijft vanwege belangen van anderen die dit helemaal niet kunnen gebruiken. We zijn allemaal poppetjes van het grootkapitaal en nog steeds zijn er helaas nog maar heel weinig mensen die dit door hebben. En dit is een internationaal issue. Het gaat er mij niet om of Taylor gelijk heeft. Misschien is hij wel iemand die dit bewust heeft gedaan om er beter van te worden. Het gaat hier om het woord “misschien” en iedereen verdient het om dit door een neutrale rechtspraak te laten beoordelen en ik heb het vermoeden dat daar in dit geval allerminst sprake van is.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook