Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Seafox wil Gulf Marine Services overnemen

HOOFDDORP

De Nederlandse offshoredienstverlener Seafox is de strijd aangegaan met Gulf Marine Services uit de Verenigde Arabische Emiraten. Beide zijn met hefplatformen en hefschepen wereldwijd actief. GMS probeert Seafox krampachtig van zich af te houden.

1 / 1
De GMS Endeavour is één van de dertien hefschepen van Gulf Marine Services. (Foto PAS Publicaties)

De GMS Endeavour is één van de dertien hefschepen van Gulf Marine Services. (Foto PAS Publicaties)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook