Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Svanen in Oostzee aan de slag

ROTTERDAM

Het grote installatiehefschip Svanen van Van Oord is vanuit Rotterdam naar de Oostzee gesleept voor het uitvoeren van installatiewerk in Kriegers Flak, het grootste windpark van Denemarken dat op 15 tot 40 kilometer uit de kust wordt aangelegd.

1 / 1
Het hefschip Svanen is weer in de Oostzee aan de slag gegaan. (Foto: Van Oord)  

Het hefschip Svanen is weer in de Oostzee aan de slag gegaan. (Foto: Van Oord)  

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook