Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Recordomzet van 2 miljard voor Jan De Nul

HOFSTADE-AALST 

Hoewel 2019 een uitdagend jaar was voor de Jan De Nul Group voor met name de internationale baggeractiviteiten met nauwelijks enige groei, vertoonden de offshore activiteiten dit laatste wel in grote mate. Vooral de aanleg van windparken offshore was hiervoor verantwoordelijk en dan niet alleen in Europa, maar wereldwijd. De omzet is hierdoor tot boven de 2 miljard euro gestegen, met een nettowinst van 342 miljoen euro. Daarnaast bevat het orderboek projecten met een totale waarde van 3,4 miljard euro.

1 / 1
De Vole au Vent bij vertrek uit Rotterdam naar de Verenigde Staten. (Foto PAS Publicaties)  

De Vole au Vent bij vertrek uit Rotterdam naar de Verenigde Staten. (Foto PAS Publicaties)  

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook