Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zalmfabriek naar Noorwegen

YANTAI

Het grootste zwaartransportvaartuig ter wereld, de Boka Vanguard van Boskalis, is met een enorme zalmkwekerij aan boord uit China vertrokken. Met als reisdoel Noorwegen waar de zalmkwekerij, die Jostein Albert is gedoopt, zeer waarschijnlijk voor een omwenteling in de ontwikkeling van viskweken gaat zorgen.

1 / 2
Met de Boka Vanguard komt de Jostein Albert naar Noorwegen. (Foto Nordlaks)

Met de Boka Vanguard komt de Jostein Albert naar Noorwegen. (Foto Nordlaks)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook